Breaking News

«Ένας κήπος με απολαύσεις»: Η Reese Witherspoon παρουσίασε τη νέα σειρά ρούχων (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Reese Witherspoon «γιορτάζει» την επικείμενη έλευση της Άνοιξης στην τελευταία της συλλογή για τη σειρά ρούχων της Draper James.

Όπως αναφέρει η wikipedia, η Draper James είναι μια σειρά ρούχων που ξεκίνησε η 45χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και παραγωγός, η οποία ιδρύθηκε το 2015. Η σειρά στοχεύει να «τονίσει τις νότιες ρίζες της Reese Witherspoon και το προσωπικό της στυλ», καθώς η ηθοποιός γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο Νάσβιλ του Τενεσί. Το όνομα είναι προς τιμήν της γιαγιάς της και του παππού της, Dorothea Draper και William James Witherspoon.

Η πάντα γοητευτική ηθοποιός ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στο Instagram, με θέμα ένα «παλιομοδίτικο πάρτι στον κήπο», το οποίο επικεντρώνεται στη νέα της συλλογή ρούχων, που διατίθεται διαδικτυακά και στα πολυκαταστήματα Kohl's.

«Ένας κήπος με απολαύσεις! Σας παρουσιάζουμε τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Draper James», έγραψε στη λεζάντα.


Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Reese Witherspoon είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την Draper James RSVP, μια ειδική συλλογή που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τα καταστήματα Kohl's. Η RSVP είναι εμπνευσμένη από την ιδέα ενός πάρτι στον κήπο και την αυτοπεποίθηση που συνεπάγεται η εύρεση του "τέλειου" ρούχου για να φορέσετε».


Να σημειωθεί ότι η Reese Witherspoon έχει τρία παιδιά. Απέκτησε την 22χρονη Ava και τον 18χρονο Deacon από τον πρώτο της γάμο με τον, επίσης, ηθοποιό Ryan Phillippe. Στις 26 Μαρτίου 2011, παντρεύτηκε με τον ατζέντη ταλέντων Jim Toth και το 2012 ήρθε στη ζωή ο γιος τους Tennessee James.


Τον Μάιο του 2022 θα κυκλοφορήσει το «Legally Blonde 3», όπου η Witherspoon θα υποδυθεί ξανά την Elle Woods. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στη σειρά «The Morning Show» μαζί με τη Jennifer Aniston. Επίσης, είναι παραγωγός στην ταινία «Where the Crawdads Sing», που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2022 και είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Delia Owens.