Breaking News

Λιάγκας: «Τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη, έχει ένα χρόνιο πρόβλημα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πριν λίγες ημέρες, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, είχε δηλώσει ότι ο κωμικός ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ την περασμένη Δευτέρα (14/3) ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε στο Πρωινό ότι από τον Ιούλιο του 2021 έχει χάσει 25 κιλά.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, που είχε προφυλακιστεί τον Ιούλιο του 2021, αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για ένα βιaσμό σε βάρος μίας γυναίκας το 2008 και για δύο απόπειρες βιaσμού σε βάρος δύο γυναικών το 2010 και το 2014.

O Γιώργος Λιάγκας είπε στο Πρωινό: «Σήμερα είναι Τετάρτη, είμαστε δύο ημέρες πριν τη δίκη. Αυτό που μπορώ να εισφέρω στο ρεπορτάζ, ως αποκλειστική πληροφορία της εκπομπής μας, είναι ότι τα τελευταία 24ωρα επιδεινώνεται η υγεία του Πέτρου Φιλιππίδη. Έχει ένα χρόνιο πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα για το οποίο είχε νοσηλευτεί και πριν συλληφθεί... Έχει ένα πρόβλημα με την καρδιά του και μάλιστα είναι ένα πρόβλημα κληρονομικό, γιατί το είχε και κάποιο μέλος της οικογένειάς του. Παίρνει ο Πέτρος Φιλιππίδης και αγωγή για το πρόβλημα αυτό».

Και πρόσθεσε: «Τα τελευταία 24ωρα, υπό την πίεση της δίκης που ξεκινάει την Παρασκευή, εγώ γνωρίζω ότι έχει κλονιστεί η υγεία του με ένα καρδιολογικό πρόβλημα που έχει... Η πρόθεση του δικηγόρου του, του Δημητρακόπουλου, είναι να πάνε κανονικά στη δίκη την Παρασκευή...».