Breaking News

Μετά την «πρόβα γάμου»... παντρεύτηκαν η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά το «γάμο» τους τον περασμένο μήνα στο Λας Βέγκας, που αποδείχτηκε τελικά ότι ήταν «πρόβα», χωρίς... άδεια, «μετά από μια επική νύχτα και λίγη τεκίλα», η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker είναι πλέον και επίσημα παντρεμένοι.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker παντρεύτηκαν - νόμιμα αυτή τη φορά - την Κυριακή (15/5), με πολιτικό γάμο, σε δικαστήριο στο κέντρο της Σάντα Μπάρμπαρα, στην Καλιφόρνια.

«Έπρεπε να παντρευτούν νόμιμα πρώτα πριν από τον πολυτελή γάμο τους στην Ιταλία, ο οποίος θα γίνει πολύ σύντομα. Όλες οι λεπτομέρειες είναι έτοιμες και όλη η οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, είναι πολύ ενθουσιασμένη», είπε μια πηγή στο People.

Το περίεργο είναι ότι, ούτε οι διάσημες αδερφές της Kourtney Kardashian ούτε τα παιδιά της εθεάσησαν στη γαμήλια τελετή και στη δεξίωση που ακολούθησε.

Μεταξύ των λίγων καλεσμένων, ήταν η γιαγιά της Kourtney, Mary Jo «MJ» Campbell και ο πατέρας του Barker, Randy.


Η 43χρονη τηλεπερσόνα και ο 46χρονος μουσικός και ντράμερ του συγκροτήματος Blink-182 είχαν αρραβωνιαστεί τον Οκτώβριο του 2021, πριν συμπληρώσουν έναν χρόνο σχέσης...

Να σημειωθεί ότι η Kourtney Kardashian έχει τρία παιδιά, που απέκτησε με τον Scott Disick, με τον οποίο δεν παντρεύτηκε. Τον Ιούλιο του 2015, το ζευγάρι χώρισε έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης. Ο Travis Barker είχε κάνει δύο γάμους, απέκτησε δύο παιδιά, τον Landon και την Alabama, ενώ έχει και μία θετή κόρη, την Atiana De La Hoya.