Breaking News

Σ. Ρόκκος: «Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε, μου το είπαν μετά οι ηθοποιοί αλλά είχε γίνει το κακό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πολλοί καλλιτέχνες παρευρέθηκαν χθες (12/9) στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο, στη μεγάλη συναυλία «Γιώργος Ζαμπέτας - Ο πιο καλός ο μαθητής» του 
«Όλοι Μαζί Μπορούμε», που ήταν αφιερωμένη στον αείμνηστο συνθέτη, τραγουδιστή και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού.

Στη συναυλία βρέθηκε και η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα». Ο Στέλιος Ρόκκος αναφέρθηκε στην πρόσφατη συναυλία του στη Θεσσαλονίκη, όπου τα τραγούδια του κάλυπταν τα λόγια των ηθοποιών της παράστασης «Αντιγόνη», η οποία ανέβηκε στο Θέατρο Δάσους. 

«Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού, τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του...», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης...

Ο Στέλιος Ρόκκος τόνισε: «Ήταν πολύ στενάχωρο αυτό που έγινε. Η συναυλία ήταν πολύ μακριά από το θέατρο, αλλά γύρισε νοτιοδυτικός άνεμος και πήγαινε "καρφί" τον ήχο εκεί. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα, δεν είχα καταλάβει κάτι κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Βρέθηκα μετά τυχαία με τους ηθοποιούς και μου το είπαν, αλλά είχε γίνει το κακό...».

Στην εκπομπή του Mega μίλησαν ο Γιάννης Ζουγανέλης - που βρέθηκε στη συναυλία με την κόρη του Γιώργου Ζαμπέτα, Κατερίνα -, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Καίτη Γαρμπή.

Δείτε το βίντεο του Mega.