Breaking News

«Ο Αντώνης Κανάκης είναι ο προϊστάμενός σου στον Ant1...;» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Τώρα ο παρουσιαστής μίλησε μπροστά στην κάμερα της εκπομπής "Ooh la la" και αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά δρώμενα, τα επαγγελματικά του σχέδια και το κόψιμο του "Sunday Live", ενώ περιέγραψε και τη σχέση του με τον Αντώνη Κανάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαστε φίλοι, αλλά δεν κάνουμε την ίδια παρέα, όπως παλαιότερα. Όταν σταματάς να είσαι εργένης και είσαι και σε απόσταση δεν βρίσκεσαι πάρα πολύ. Ο Αντώνης έχει δώσει πολύ ωραία τηλεοπτικά δείγματα με πολύ μεγάλες επιτυχίες. Οι ιδέες του είναι πάντα πάρα πολύ ωραίες και θεωρώ ότι τα τηλεοπτικά μηνύματα που βγάζει είναι σωστά. Το αν υπήρξαν διαφωνίες μεταξύ μας τηλεοπτικά, σε κάποια πράγματα που έβγαλα εγώ στον αέρα, αυτές είναι διαφωνίες που τις λύνεις μιλώντας».

«Ουσιαστικά τώρα εσύ λογοδοτείς στον Αντώνη; Είναι ο προϊστάμενός σου πια;» τον ρώτησε ο δημοσιογράφος, αναφερόμενος στο νέο ρόλο του Κανάκη.

«Εγώ μέχρι τώρα με τον Λάτσιο μιλάω... Δεν μου έχει πει κανείς κάτι άλλο. Ο Γιάννης Λάτσιος είναι εκεί ο διευθυντής, μ' αυτόν συζητάω για κάποια πρόταση. Μου λέει, του λέω...» απάντησε ο Αρναούτογλου.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.