Breaking News

Ζωές Παράλληλες: Επεισόδια 318 - 319 , 2ος Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Επεισόδια 318+319: Η Μεράλ παίρνει την απόφαση να φύγει, ενώ ο Εζντέρ θέλοντας να νομιμοποιήσει την εδραίωση του στην εταιρία και το χέρι του στην τσέπη των Λοκουμτζουζαντέ, της δίνει ένα έγγραφο για να το υπογράψει. Η Μεράλ επηρεασμένη από τη διαφυγή της και από τη συγκίνηση της πιθανότητας του να μην ξαναδεί τα κopiτσια και τον Μερτ, δεν ζυγίζει καλά τα δεδομένα και υπογράφει το χαρτί του Εζντέρ.

Ο αποχαιρετισμός στα κopiτσια θα είναι δύσκολος, αφού δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Η Εϊλούλ και η Τζεμρέ θα επιχειρήσουν να την πείσουν να μην διαφύγει, καθώς έτσι μπορεί να επιβαρύνει τη θέση της στα μάτια του δικαστηρίου, αλλά η Μεράλ έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις της. Η Ζεχρά, ακόμα κι αυτήν την ύστατη στιγμή, θα προσπαθήσει να αποσπάσει χρήματα από τη Μεράλ αδιαφορώντας για τον κίνδυνο που μπορεί να διατρέξει το κopiτσι διαφεύγοντας λαθραία.

Το σχέδιο του Εζντέρ προχωρά ρολόι κι ενώ με το ένα χέρι χαιρετά τη Μεράλ που φεύγει στα κρυφά με ένα σκάφος, με το άλλο καλεί το λιμενικό προκειμένου να τη συλλάβει για απόδραση από τη χώρα. Το σχέδιο του Εζντέρ θα έμοιαζε τέλειο, εάν είχε φροντίσει να μην είναι τόσο εγωιστής, κρατώντας μόνο για τον εαυτό του όλη την περιουσία. Στο έγγραφο παραχώρησης το οποίο υπέγραψε η Μεράλ, υπάρχει μόνο το δικό του όνομα και πουθενά δεν αναφέρει κάτι για τη Ματζιντέ.

Η Ματζιντέ, μην έχοντας τίποτα να χάσει πλέον, βλέπει τον Εζντέρ όχι σαν εpαστή, αλλά σαν συνυπαίτιο του θανάτου της Χαρικά. Και όταν η Ματζιντέ αντιλαμβάνεται πως ο Εζντέρ έχει σκοπό να εκτοπίσει κι εκείνη, αποφασίζει να του χαλάσει τα σχέδια προσπαθώντας να ελευθερώσει την Καντέρ. Η Καντέρ και η Μεράλ είναι πλέον ελεύθερες, ενώ ο Εζντέρ τις κοιτά απηυδισμένος και η οργή του για τη Ματζιντέ τον κάνει να θέλει να την εκδικηθεί, χωρίς ακόμα να έχει σκεφτεί τον τρόπο.

Ακόμα κι όταν τα προβλήματα των κopιτσιών φαίνονται πως έχουν τελειώσει, ο Γκιουνέι μπλέκει ξανά σε περιπέτειες και ο τσακωμός του με έναν θαμώνα του εστιατορίου που δουλεύει θα τον οδηγήσει στο κρατητήριο και αργότερα στην απόλυση. Στην προσπάθειά του να συνδυάσει δουλειά και σπουδές, ο Γκιουνέι υποκύπτει στη σωματική κούραση που του επιφέρει η δουλειά και αναγκαστικά μένει πίσω στις σπουδές του...

Δείτε αποσπάσματα των επεισοδίων στα βίντεο ή στα παρακάτω links.

Προβολή: Βίντεο1 | Βίντεο2 | Βίντεο3 |













Για την αρχική σελίδα "Ζωές Παράλληλες " πατήστε ΕΔΩ