Breaking News

Ραγισμένες Καρδιές - Τα Επεισόδια

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Καθημερινή δραματική σειρά, τουρκικής παραγωγής, του Mega.

Μια φτωχή κοπέλα, η Γκιουλσερέν Γκιουλπινάρ, γεννά ένα κοριτσάκι, την Χαζάλ. Ταυτόχρονα στο ίδιο μαιευτήριο, η Ντιλάρα Γκιουρπινάρ, σύζυγος ενός πλούσιου ιδιοκτήτη αλυσίδας εστιατορίων, του Τζιχάν, γεννά τη Τζανσού. Από ένα μοιραίο σφάλμα στο μαιευτήριο, τα μωρά αλλάζουν θέσεις και παραδίδονται στη λάθος οικογένεια.

Οι μητέρες δεν γνωρίζουν ότι η μία μεγαλώνει το παιδί της άλλης εδώ και 15 χρόνια. Ή Γκιουλσερέν μεγαλώνει μόνη την κόρη της καθώς ο σύζυγός της την εγκατέλειψε. Από την άλλη ο Τζιχάν αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο του με τη Ντιλαρά αλλά δεν φεύγει από το σπίτι για χάρη των παιδιών του, Τζανσού και Οζάν.

Η μοίρα τα φέρνει και ο Τζιχάν γνωρίζει τυχαία την Γκιουλσερέν και την "κόρη" της που στην πραγματικότητα είναι η δική του κόρη. Η Τζανσού μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά από ένα ατύχημα και εκεί οι γιατροί ενημερώνουν τους γονείς της ότι δεν είναι δικό τους παιδί. Μετά από έρευνες οι δύο οικογένειες ανακαλύπτουν το λάθος. Όλα αυτά όμως φέρνουν κοντά την Γκιουλσερέν και τον Τζιχάν, που προσπαθούν να πνίξουν τα αισθήματά τους αλλά κάτι τέτοιο δείχνει αδύνατο…
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ Α' ΚΎΚΛΟΥ: (Μερικά επεισόδια περιέχουν αποσπάσματα-videos με ελληνικούς υπότιτλους)